ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  | ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ |  ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ISO |  ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ  |  LINKS |  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

Πυροσβεστικά Αντλητικά Συγκροτήματα

Πυροσβεστικά Αντλητικά συγκροτήματα
1 Δίκτυο Sprinkler Κατάλογος Καταιονισμού
1

 

 

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

 ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

 

Η εταιρία μας τα τελευταία 20 χρόνια αναλαμβάνει εγκαταστάσεις Υδραυλικών Πυροσβεστικών Δικτύων σε κτίρια, γκαράζ , πολυκαταστήματα,εργοστάσια, πετρελαϊκές εγκαταστάσεις , σύμφωνα με τις διατάξεις της Π.Υ.  Έμπειρο προσωπικό με τα πλέον σύγχρονα μέσα αναλαμβάνει εκτός από εγκαταστάσεις πυροσβεστικών αντλιών και κατασκευή μεταλλικών δεξαμενών , την ανάπτυξη του υδραυλικού δικτύου, συνδέσεις φωλεών, υδροστομίων ,δίκτυα με Sprinkers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Σύνδεσμοι Grooved της Grinnell
Το περίβλημα των συνδέσμων Grooved της Grinnell Αμερικής, είναι φτιαγμένα από μαλακό/εύπλαστο σίδηρο και είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να περιστοιχίζει και να προστατεύει το παρέμβυσμα στεγανοποίησης έναντι της εσωτερικής πίεσης που ακσείται από το δίκτυο. Τα βασικά τμήματα του περιβλήματος, προσαρμόζουν άριστα στα αυλάκια που βρίσκονται γύρω από την περιφέρεια της σωλήνας- στα άκρα - μη επιτρέποντας την «αποκόλληση» των άκρων των σωλήνων που συνδέουν, λόγω των εσωτερικών πιέσεων που ασκούνται στα δίκτυα.

 
       Κ
Υπάρχουν δύο ειδών συνδέσμων. Οι εύκαμπτες και οι σταθερές.
Οι εύκαμπτοι σύνδεσμοι (flexible couplings) εξασφαλίζουν ανάμεσα στα βασικά τμήματα του περιβλήματος και στα αυλάκια του σωλήνα απόσταση, η οποία επιτρέπει στα δίκτυα σωληνώσεων, τη γωνιακή και διαμήκη κίνησή τους.
Οι σταθεροί σύνδεσμοι (rigid couplings) «πιάνουν» τη σωλήνα ασφαλίζοντας τη σύνδεση στην επιθυμητή θέση. Αυτό επιτυγχάνεται με τη φυσική επαφή μεταξύ των δοντιών του περιβλήματος των συνδέσμων με τις αυλακώσεις των άκρων του σωλήνα.


 
Κ       
Η στερέωση των συνδέσμων επιτυγχάνεται με τη χρήση βίδας με παξιμάδι, οι οποίες ενώνουν και ασφαλίζουν τα δύο μέρη του συνδέσμου, χρησιμοποιώντας απλά ένα κλειδί. Τα υλικά στερέωσης είναι κατασκευασμένα από γαλβανισμένο χάλυβα. Οι σύνδεσμοι μπορούν να αποσυναρμολογηθούν εύκολα επιτρέποντας την συντήρηση ή την τροποποίηση των δικτύων σωληνώσεων.

 

Κ        
Εντός του περιβλήματος του συνδέσμου υπάρχει το λαστιχένιο παρέμβυσμα στεγανοποίησης το οποίο είναι μοναδικό γιατί είναι μονοκόμματο σε σχήμα «C». Έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επιτρέπει διαρροές σε δίκτυα υπό πίεση ή σε δίκτυα χαμηλής πίεσης, χωρίς να υπάρχει ανάγκη βοήθειας από εξωτερικές δυνάμεις. Τα «χείλια» του παρεμβύσματος είναι διαμορφωμένα έτσι ώστε κατά την διάρκεια της εγκατάστασής του πάνω στις σωλήνες, να συμπιέζουν την επιφάνεια της σωλήνας με αποτέλεσμα να γίνεται αεροστεγές σφράγισμα και να αποκλείονται τυχόν διαρροές.


 
Κ          

 

Η κοιλότητα του παρεμβύσματος λειτουργεί ως «δεξαμενή πίεσης». Η πίεση των δικτύων επιδρά στις εσωτερικές επιφάνειες του παρεμβύσματος, το οποίο αυξάνει τη δύναμη στεγανοποίησης και ενισχύει το αεροστεγές του σφράγισμα. Στα δίκτυα χαμηλής πίεσης, οι συνδέσμοι αντισταθμίζουν την αρνητική πίεση που υπάρχει λόγω υψηλότερης εξωτερικής ατμοσφαιρικής πίεσης με τέτοιο τρόπο ώστε να βελτιώνει την ικανότητα αεροστεγούς σφραγίσματος του παρεμβύσματος.

 


 
           Κ
Στην πραγματικότητα, οι συνδέσμοι Grooved ενεργούν σε τρία στάδια αεροστεγούςς στεγανοποίησης:
Η πρώτη στεγανοποίηση γίνεται από το λαστιχένιο παρέμβυσμα, σχήματος "C", σφραγίζοντας φυσικά τις άκρες των σωλήνων. Το δεύτερο στάδιο στεγανοποίησης γίνεται από το περίβλημα του συνδέσμου συμπιέζοντας το παρέμβυσμα. Τέλος, το τρίτο στάδιο στεγανοποίησης γίνεται από την πίεση των δικτύων είτε είναι υψηλή, είτε χαμηλή.

 
Κ     
Οι σύνδεσμοι Gruvlok λόγω της εύκαμπτης ελαστικής σχεδίασής τους επιτρέπουν την διαστολή και συστολή των σωληνώσεων, η οποία δημιουργείται λόγω αλλαγών της θερμοκρασίας (είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά της σωλήνας). Οπότε δεν είναι απαραίτητη η τοποθέτηση συστολικών εξαρτημάτων. Εξασφαλίζουν επίσης αντισεισμική προστασία.

      

 

                              

 

Αρχή
© 2021 Fire Security |  Privacy Policy  | IΩΝΙΑΣ & ΝΙΚΑΣ ΧΑΜΟΜΗΛΟΣ ΑΧΑΡΝΑΙ Τ.Κ. 13671, 210 2463203 - 210 2401083