Πορτες Πυρασφαλειας Locher Ιταλιας, Μεταλλικες

ΠΟΡΤΕΣ ΠΥΡΑΝΤΟΧΕΣ Locher - Πιστοποιημενες κατά EN 1634-1 κατηγοριας ΕΙ2 60′ και EI2 120′

Οι πυράντοχες πόρτες είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το νέο ευρωπαϊκό πρότυπο κατά το EN 1634-1 και οι δοκιμές πιστοποίησης των πορτών διενεργήθηκαν από τον φορέα C.S.I που είναι αναγνωρισμένος φορέας από τον ΕΣΥΔ για την πραγματοποίηση δοκιμών σε πόρτες πυρασφαλείας. Οι πόρτες διακρίνονται σε 60 και 120 λεπτά πυραντίστασης. Διακρίνονται, επίσης, σε σταθερής φοράς και αντιστρέψιμης που δεν χρειάζεται να καθορίσει φορά ο πελάτης. Οι πόρτες βγαίνουν μονόφυλλες και δίφυλλες και μπορούν να βαφτούν σε οποιαδήποτε απόχρωση κατόπιν παραγγελίας.


Πόρτες Πυράντοχες Locher Ιταλίας

Η πόρτα LOCHER είναι μεταλλική με μεταλλική κάσα. Πρόκειται για πόρτα πυρασφαλείας, 60 ή 120 λεπτών, μονόφυλλη Uniform ή δίφυλλη Endoor , αντιστρέψιμη (μπορεί να τοποθετηθεί σαν δεξιά ή αριστερή). Το θυρόφυλλο και η κάσα συνδέονται με δύο μεντεσέδες βαρέως τύπου (2 για κάθε θυρόφυλλο) εκ των οποίων ο ένας φέρει ελατήριο επαναφοράς για αυτόματο κλείσιμο της πόρτας.
Η εταιρεία μας διατηρεί σημαντικό stock σε πυράντοχες πόρτες σε τυποποιημένες διαστάσεις σε χρώμα ral 7035 ανοιχτό γκρι. Κατόπιν παραγγελίας δύναται να παραγγελθούν σε χρώματα ral, σε φίλμ απομίμησης ξύλου ή σε σχέδιο-φωτογραφίας εκτυπώσεως.

Πυραντοχες Πορτες LOCHER

Μεταλλική πόρτα πυρασφαλείας με φύλλο πόρτας συνολικού πάχους 60mm. Κατασκευασμένο εξωτερικά από γαλβανισμένα φύλλα χάλυβα 0,8mm. Εσωτερική πλήρωση από υψηλής πυκνότητας μονωτικό πυρίμαχο υλικό.


Πυράντοχες Πόρτες Locher Ιταλίας Μεταλλικές

Πόρτα πυρασφάλειας, πιστοποιημένη κατά EN 1634-1 κατηγορίας ΕΙ2 60′ και EI2 120′ με αναστρέψιμη φορά (αριστερή – δεξιά).

• Φύλλο πόρτας συνολικού πάχους 60mm. Κατασκευασμένο εξωτερικά από φύλλο πλήρως γαλβανισμένου χάλυβα 0,8mm. Εσωτερική πλήρωση από υψηλής πυκνότητας μονωτικό πυρίμαχο υλικό.
• Πλάκες ενίσχυσης ενσωματωμένες στο εσωτερικό του φύλλου της πόρτας , για σταθερή εγκατάσταση μπάρας πανικού και μηχανισμού επαναφοράς.
• Γωνιακό πλαίσιο (κάσα) 4 πλευρών με αποσπώμενο κατωκάσι.
• Κατασκευή πλαισίου από γαλβανισμένο χάλυβα πάχους 1.5 mm.
• Κλειδαριά αναστρέψιμη με κλειδί και υποδοχή για κύλινδρο.
• Μαύρη λαβή πυρασφάλειας με χαλύβδινο εσωτερικό πυρήνα.
• Δύο μεντεσέδες ανά φύλλο. Ο ένας με ρουλεμάν και ρύθμιση καθ’ ύψος, και ο άλλος διαθέτει ελατήριο και ρύθμιση επαναφοράς της πόρτας.
• Λάστιχο Θερμοδιογκούμενο 28mm, περιμετρικά του πλαισίου για την πλήρη σφράγιση της πόρτας σε περίπτωση πυρκαγιάς.
• Μεταλλική ένδειξη με τη σήμανση πιστοποίησης στο πλάι της πόρτας.
• Hλεκτροστατικά βαμμένη, σαγρέ (όψης φλοιού πορτοκαλιού) με αντιχαρακτικές ιδιότητες.
• Οι πόρτες μπορούν να δεχθούν προαιρετικό εξοπλισμό όπως μπάρα πανικού, κλειδαριά πανικού, κλειδαριά ασφαλείας, μηχανισμό αυτόματης επαναφοράς κλπ.

Επιπλεον Χαρακτηριστηκά

Οι πυράντοχες πόρτες κατασκευάζονται από γαλβανισμένη λαμαρίνα με το πάχος του θυρόφυλλου να κυμαίνεται από 0,8μμ έως 1,2mm ανάλογα με τον κατασκευαστή και την πόρτα. Η κάσα είναι τύπου “Z” πάχους από 1,00mm έως και 2,00mm. O πυρήνας του θυρόφυλλου είναι γεμάτος με πετροβάμβακα.

• Βάρος περίπου 35Kg/m2 για πόρτες 60’ και 45Kg/m2 για Πόρτες 120’
• Κάθε πόρτα πυρασφάλειας συνοδεύεται από τα πιστοποιητικά της, καθώς και με οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης.
• Οι πόρτες διατίθενται όλες (Μονόφυλλες, Δίφυλλες, για 60’ & 120’) με στάνταρ χρώμα RAL 7035. Οι μονόφυλλες πόρτες της κατηγορίας των 60 λεπτών διατίθενται σαν στάνταρ και σε χρώμα ξύλου. RAL 7035
• Οι πόρτες διαθέτουν 2 συγκολλημένους μεντεσέδες (όχι κολλητούς) από τους οποίους ο ένας έχει ρουλεμάν για κατακόρυφη ρύθμιση και ό άλλος ελατήριο για ρύθμιση επαναφοράς (υποχρεωτικό σε πυράντοχες πόρτες).
ΤΡΟΠΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ: Με Στριφώνια και με Συνδέσμους
- Οι πυρασφάλειας πόρτες διατίθενται σε άλλα χρώματα RAL και σε άλλες διαστάσεις για ειδικές κατασκευές μόνο κατόπιν παραγγελίας


Πόρτες Πυρασφαλείας Locher

• Οι πόρτες παραδίδονται με πόμολο πλαστικό μαύρο (άνευ κυλίνδρου), λάστιχο στεγανοποίησης - θερμοδιογκούμενο και φυσικά πιστοποιητικά πυραντίστασης.
• Οι δίφυλλες πόρτες διαθέτουν πρωτεύον και δευτερεύον φύλλο με μηχανισμό προτεραιότητας και δυνατότητα κλειδώματος δευτερεύον φύλλου. Οι πυράντοχες πόρτες φέρουν μεταλλικό ταμπελάκι πάνω με την ταυτότητα της πόρτας.
• Οι πυράντοχες πόρτες δύναται να φέρουν πυρίμαχα τζάμια κατόπιν παραγγελίας.
• Τα τζάμια μπορεί να είναι κυκλικά στρόγγυλα διαμέτρου 300mm ή 400mm ή ορθογώνια διαστάσεων 300 x 400mm ή 400 x 600mm .
• Πλάκες ενίσχυσης, ενσωματωμένες στο θυρόφυλλο, για σταθερή εγκατάσταση μπάρας πανικού ή συστήματος επαναφοράς (αυτόματου κλεισίματος).
• Θερμοδιογκούμενη ταινία περιμετρικά της κάσας.
• Στάνταρ χρώμα: RAL 7035.
• Μπορούν να δεχθούν, σαν προαιρετικό εξοπλισμό, μπάρα πανικού, κλειδαριά πανικού, κλειδαριά ασφαλείας, αρθρωτό μηχανισμό αυτόματης επαναφοράς κλπ.

Επιλογές σε Χρώμα Ξύλου Simillegno

ΠΟΡΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ Locher ΠΟΡΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ LocherΠΟΡΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ Locher ΠΟΡΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ LocherΠΟΡΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ LocherΠΟΡΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ Locher

Επιλογες σε βαφη των πυραντοχων θυρων Locher σε αποχρωση ξυλου.

Simillegno Ξύλινες αποχρώσεις σε μεταλλικές θύρες Locher Ιταλίας

Τομη Θυρας Uniform

Τομη Θυρας Endoor

Τεχνικό Φυλλάδιο Θυρών Locher

Πόρτες Locher Ιταλίας
Εξαρτήματα

Πυράντοχη Πόρτα Ninz

Πόμολα

Πυράντοχα πόμολα Πυράντοχα πόμολα

Μπάρες Πανικού

 Μπάρα Πανικού Locher Ιταλίας Μπάρα Πανικού Locher Ιταλίας

Μηχανισμοί Επαναφοράς

 Μηχανισμος Επαναφοράς με προβολικό βραχίονα Locher Ιταλίας Μηχανισμος Επαναφοράς με συρόμενο βραχίονα Locher Ιταλίας

Πυράντοχοι Φεγγίτες

 Πυράντοχοι Φεγγίτες Στρογγυλοί Locher Ιταλίας Πυράντοχοι Φεγγίτες Ορθγώνιοι Locher Ιταλίας

Ηλεκτρομαγνήτες Τοίχου & Δαπέδου

 Ηλεκτρομαγνήτες Τοίχου Locher Ιταλίας Ηλεκτρομαγνήτες Δαπέδου Locher Ιταλίας Ηλεκτρομαγνήτες Δαπέδου Locher Ιταλίας

Κλειδαριές για Πυράντοχες Πόρτες

 Πυράντοχες Κλειδαριές Locher Ιταλίας
Πυράντοχη Πόρτα Ninz
 Χρωματισμοί θυρών πυρασφαλείας NINZ