ΠΟΡΤΕΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SIMETRICO

Πόρτα πυρασφαλείας πυραντοχής 60 και 120 λεπτών της ώρας κατά EN 1634-1, τελευταία ευρωπαϊκή οδηγία περί πυραντοχής πορτών, πάχους φύλλου 51 ΜΜ.

Το θυρόφυλλο είναι τύπου SANDWICH με εξωτερική επένδυση από ηλεκτρογαλβανισμένη λαμαρίνα και εσωτερική πλήρωση από άκαυστο θερμό-ηχομονωτικό υλικό με βάση ορυκτές ίνες, πυκνότητας 100 KG/M3 και 150 KG/M3. Στην πίσω πλευρά διαθέτει 2 πείρους ασφαλείας.

Κλειδαριά εξ' ολοκλήρου χαλύβδινη με χερούλια και επιστόμια πυράντοχα κατά DIN 18273 FS. Η κλειδαριά προστατεύεται εσωτερικά και εξωτερικά από γυψοσανίδα πάχους 10mm. Οιι θύρες πυρασφαλείας βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή χρώματος RAL 7035 σαγρέ (γκρι ανοιχτό) ή σε άλλο χρώμα κατόπιν συνεννόησης.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Οι θύρες πυρασφαλείας συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά ελέγχου από το αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, μετά από τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε δύο εργαστήρια της ευρωπαϊκής ένωσης, το LAPI της Ιταλίας, και το ΑPPLUS της Ισπανίας, καθώς και από βεβαίωση του ΕΣΥΔ ως προς την διαπίστευση των παραπάνω εργαστηρίων για εκτέλεση δοκιμών σε αντοχή στη φωτιά.Πόρτες Πυρασφαλείας

Για ανοίγματα τοίχου που δεν περιλαμβάνονται στον παρακάtω πίνακα, παραγγέλλεται πόρτα ειδικού πλάτους.

Για την κάλυψη των κενών παραδίδονται προαιρετικά ανισοσκελείς γωνίες 2,5cm Χ 5cm πάχους 1,5mm, βαμμένες με ηλεκτροστατική βαφή στο χρώμα της πόρτας,

Για όποιες διευκρινήσεις ή απορίες για τα παραπάνω οι υπεύθυνοι των τμημάτων μας, είναι στη διάθεση σας για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Τα εξαρτήματα και τα ανταλλακτικά των πορτών πυρασφαλείας είναι:

  • Μπάρα πανικού μονόφυλλης
  • Μπάρα πανικού δίφυλλης
  • Ηλεκτρομαγνήτης τοίχου
  • Θερμοδιογκούμενο λάστιχο
  • Μηχανισμός προτεραιότητας φύλλων
  • Μηχανισμός επαναφοράς CISA
  • Κλειδαριά πανικού
  • Χερούλια πυρασφαλείας HOPPE
  • Σετ μεντεσέδων με πύρους πορτών πυρασφαλείας 

ΠΟΡΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ REI 60'

ΠΟΡΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ

Πόρτα πυρασφαλείας πυραντοχής 60 λεπτών της ώρας κατά EN 1634-1, τελευταία ευρωπαϊκή οδηγία περί πυραντοχής πορτών, πάχους φύλλου 51 ΜΜ.

Το θυρόφυλλο είναι τύπου SANDWICH με εξωτερική επένδυση από ηλεκτρογαλβανισμένη λαμαρίνα και
εσωτερική πλήρωση από άκαυστο θερμό-ηχομονωτικό υλικό με βάση ορυκτές ίνες, πυκνότητας 100 KG/M3. Στην πίσω πλευρά διαθέτει 2 πείρους ασφαλείας.

H κάσα κατασκευάζεται από λαμαρίνα DKP, πάχους 1,5ΜΜ με τοποθετημένους τους μεντεσέδες. Διαθέτει
τρύπες για την στήριξη και είναι εφοδιασμένη με θερμοδιογκούμενες ταινίες περιμετρικά. Το πλάτος
της κάσας είναι 98mm για την ισχυρή στήριξη της. Συνοδεύεται από ίδιο πανωκάσι και κατωκάσι ώστε να
γίνεται η ίδια η πόρτα δεξιά και αριστερή.


Προβλέπονται δύο μεντεσέδες βαρέως τύπου με ρουλεμάν. Στον έναν εκ των δύο υπάρχει η δυνατότητα
ρύθμισής του, ώστε να λειτουργεί και ως μηχανισμός επαναφοράς.

Κλειδαριά εξ' ολοκλήρου χαλύβδινη με χερούλια και επιστόμια πυράντοχα κατά DIN 18273 FS . Η
κλειδαριά προστατεύεται εσωτερικά και εξωτερικά από γυψοσανίδα πάχους 10mm.

Οι θύρες πυρασφαλείας βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή χρώματος RAL 7035 σαγρέ (γκρι ανοιχτό) ή σε
άλλο χρώμα κατόπιν συνεννόησης.

Επίσης, προβλέπονται, κατόπιν παραγγελίας, μπάρες πανικού, μηχανισμός προτεραιότητας κλεισίματος των φύλλων και μηχανισμό με αυτόματους χαλύβδινους σύρτες δαπέδου και οροφής, ώστε να μπορεί το ημι- σταθερό φύλλο να ακινητοποιείται σε κλειστή θέση με ασφάλεια. Επίσης προβλέπεται και η τοποθέτηση ηλεκτρομαγνητών (δαπέδου ή τοίχου) οι οποίοι ακινητοποιούν τα θυρόφυλλα σε ανοικτή θέση, καθώς και υδραυλικός μηχανισμός επαναφοράς του φύλλου σε περίπτωση συχνής χρήσης.


Οι θύρες πυρασφαλείας συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά ελέγχου από το αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, μετά από τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε δύο εργαστήρια της ευρωπαϊκής ένωσης, το LAPI της Ιταλίας, και το ΑPPLUS της Ισπανίας, καθώς και από βεβαίωση του ΕΣΥΔ ως προς την διαπίστευση των παραπάνω εργαστηρίων για εκτέλεση δοκιμών σε αντοχή στη φωτιά.

ΠΟΡΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ REI 120'

ΠΟΡΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΥΑΛΙΝΗ

Πόρτα πυρασφαλείας πυραντοχής 120 λεπτών της ώρας κατά EN 1634-1, τελευταία ευρωπαϊκή οδηγία περί πυραντοχής πορτών, πάχους φύλλου 51 ΜΜ.

Το θυρόφυλλο είναι τύπου SANDWICH με εξωτερική επένδυση από ηλεκτρογαλβανισμένη λαμαρίνα και εσωτερική πλήρωση από άκαυστο θερμό-ηχομονωτικό υλικό με βάση ορυκτές ίνες, πυκνότητας 150 KG/M3. Στην πίσω πλευρά διαθέτει 2 πείρους ασφαλείας.

H κάσα κατασκευάζεται από λαμαρίνα DKP, πάχους 1,5ΜΜ με τοποθετημένους τους μεντεσέδες. Διαθέτει τρύπες για την στήριξη και είναι εφοδιασμένη με θερμοδιογκούμενες ταινίες περιμετρικά. Το πλάτος της κάσας είναι 98mm για την ισχυρή στήριξη της. Συνοδεύεται από ίδιο πανωκάσι και κατωκάσι ώστε να γίνεται η ίδια η πόρτα δεξιά και αριστερή.


Προβλέπονται δύο μεντεσέδες βαρέως τύπου με ρουλεμάν. Στον έναν εκ των δύο υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισής του, ώστε να λειτουργεί και ως μηχανισμός επαναφοράς.
Κλειδαριά εξ' ολοκλήρου χαλύβδινη με χερούλια και επιστόμια πυράντοχα κατά DIN 18273 FS. Η
κλειδαριά προστατεύεται εσωτερικά και εξωτερικά από γυψοσανίδα πάχους 10mm.

Οι θύρες πυρασφαλείας βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή χρώματος RAL 7035 σαγρέ (γκρι ανοιχτό) ή σε άλλο χρώμα κατόπιν συνεννόησης.


Επίσης, προβλέπονται, κατόπιν παραγγελίας, μπάρες πανικού, μηχανισμός προτεραιότητας κλεισίματος των φύλλων και μηχανισμό με αυτόματους χαλύβδινους σύρτες δαπέδου και οροφής, ώστε να μπορεί το ημι- σταθερό φύλλο να ακινητοποιείται σε κλειστή θέση με ασφάλεια. Επίσης προβλέπεται και η τοποθέτηση ηλεκτρομαγνητών (δαπέδου ή τοίχου) οι οποίοι ακινητοποιούν τα θυρόφυλλα σε ανοικτή θέση, καθώς και υδραυλικός μηχανισμός επαναφοράς του φύλλου σε περίπτωση συχνής χρήσης.


Οι θύρες πυρασφαλείας συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά ελέγχου από το αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, μετά από τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε δύο εργαστήρια της ευρωπαϊκής ένωσης, το LAPI της Ιταλίας, και το ΑPPLUS της Ισπανίας, καθώς και από βεβαίωση του ΕΣΥΔ ως προς την διαπίστευση> των παραπάνω εργαστηρίων για εκτέλεση δοκιμών σε αντοχή στη φωτιά.

ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΜΗ ΜΟΝΟΦΥΛΛΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΟΡΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΟΝΟΦΥΛΛΗ - ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΤΟΜΗ ΜΟΝΟΦΥΛΛΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΟΡΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΟΝΟΦΥΛΛΗ - ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΤΟΜΗ

ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΜΗ ΔΙΦΥΛΛΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΟΡΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΦΥΛΛΗ - ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΤΟΜΗ ΔΙΦΥΛΛΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΟΡΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΦΥΛΛΗ - ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΤΟΜΗ