ΠΟΡΤΕΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΝΙΝΖ

Πόρτα Πυρασφαλείας Συρόμενη

ΠΟΡΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΡΟΜΕΝΗ

Πλήρως γαλβανισμένη πόρτα πυρασφαλείας, βαμμένη με αστάρι. Συμπεριλαμβάνει το μηχανισμό αυτόματου κλεισίματος με αντίβαρο και τη θερμική ασφάλεια ενεργοποίησης, τους συρόμενους οδηγούς, τα πλαίσια προστασίας και το λαβίρυνθο σφράγισης. Πιστοποιημένη και εγκεκριμένη για τις ακόλουθες κατηγορίες.

• REI 120 σύμφωνα με το πρότυπο UNI 9723, μονόφυλλη ή δίφυλλη πόρτα με αντίθετα φύλα.
• REI 180 σύμφωνα με το πρότυπο UNI 9723 για μονόφυλλη πόρτα.
Τεχνικό Φυλλάδιο

Πόρτα Πυρασφαλείας Τηλεσκοπική

ΠΟΡΤΑ ΠΥΡΑΝΤΟΧΗ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΗ

Πόρτα Πυράντοχη κατασκευασμένη από μέταλλο με αντίθετα φύλα, πλήρως γαλβανισμένη και βαμμένη με αστάρι. Συμπεριλαμβάνει το μηχανισμό αυτόματου κλεισίματος με αντίβαρο και τη θερμική ασφάλεια ενεργοποίησης, τους συρόμενους οδηγούς, τα πλαίσια προστασίας και το λαβίρυνθο σφράγισης. Πιστοποιημένη και εγκεκριμένη για τις ακόλουθες κατηγορίες:

• REI 120 σύμφωνα με το πρότυπο UNI 9723 για αντίθετα φύλλα μονομερείς και διμερείς.
Τεχνικό Φυλλάδιο

Πόρτα Πυράντοχη Κάθετα Συρόμενη

ΚΑΘΕΤΕΣ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΥΡΑΝΤΟΧΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Πόρτα πυράντοχη κατασκευασμένη από μέταλλο κάθετα συρόμενη, πλήρως γαλβανισμένη και βαμμένη με αστάρι. Συμπεριλαμβάνει το μηχανισμό αυτόματου κλεισίματος με αντίβαρο και τη θερμική ασφάλεια ενεργοποίησης, τους κάθετους συρόμενους οδηγούς, τα πλαίσια προστασίας και το λαβίρυνθο σφράγισης. Πιστοποιημένη και εγκεκριμένη για τις ακόλουθες κατηγορίες.

• REI 120 σύμφωνα με το πρότυπο UNI 9723.
Τεχνικό Φυλλάδιο

Πόρτες Πυράντοχες Μεντεσεδωτές

ΠΟΡΤΕΣ ΠΥΡΑΝΤΟΧΕΣ ΜΕΝΤΕΣΕΔΩΤΕΣ

Πόρτα Πυρασφαλείας κατασκευασμένη από μέταλλο, που περιστρέφεται γύρω από ένα κάθετο άξονα, πλήρως γαλβανισμένη και βαμμένη με αστάρι. Συμπεριλαμβάνει τη κλειδαριά, το κύλινδρο, το χερούλι, το μηχανισμό κλεισίματος της πόρτας και το μηχανισμό προτεραιότητας φύλων για δίφυλλες πόρτες. Πιστοποιημένη και εκγεκριμένη για τις ακόλουθες κατηγορίες:

• REI 120 σύμφωνα με το πρότυπο UNI 9723 με διπλά φύλα.
Τεχνικό Φυλλάδιο

Πόρτες NINZ Ιταλίας
Τεχνικά Χαρακτηριστικά